Από τον X-Ray ως το Νικήτα Κλιντ μια ξεφτίλα δρόμος…

Πληροφορηθήκαμε πως το “άλλοτε δικό μας παιδί” εκφράζει λόγια αγάπης για εμάς κι άλλες συντροφικές σελίδες σε ένα – ας το πούμε – άρθρο του στο Athens Voice (πόσο sic – βαστάτε, έχει κι άλλο). Και γιατί δε μας κάνει καμία εντύπωση; Γιατί ο καιρός που πέφταμε από τα σύννεφα με πολλά και διάφορα έχει περάσει προ πολλού… Και γιατί τον γνωρίζουμε καλά από πριν, ώστε ο ξεπεσμός ατόμων σαν και του είδους του να είναι απλά η φυσιολογική συνέχεια. Εν τω μεταξύ, δεν είστε και πολύ προσεχτικοί σε όσα κάνετε υπογείως το τελευταίο μεγάλο διάστημα. Σας ενοχλούμε και χαιρόμαστε.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε πως οι τρεις σελίδες που αναφέρει δεν έχουν κοινή διαχείριση αλλά μας συνδέουν συντροφικοί δεσμοί κι αλληλοσεβασμός (αλλά τι είναι όλα αυτά στον κόσμο, ε;). Έπειτα, αν θέλει ο Κλιντ να αναφέρεται σε σταρούμπες, ας κοιτάξει δίπλα του, τριγύρω στα νέα του λημέρια κι ας αφήσει τα Εξάρχεια και τον αναρχικό χώρο, όπου γιατί αλήθεια έχει να πατήσει ή να εμφανιστεί κάμποσο καιρό;

“Δε θα φοβάμαι και δε θα ντρέπομαι για μένα
θα’ ναι τριγύρω μου τα πάντα ευτυχισμένα
δε θα ζηλεύω αυτά που φόραγαν οι άλλοι
θα συνηθίσω εδώ κοντά σου καρναβάλι”

Μ’ένα συνονθύλευμα απορριμάτων, λοιπόν, ο Κλιντ ανακατεύει ό,τι περισσότερο μπορεί (εθνικιστικά συλλαλητήρια και πολιτική, ταξιτζήδες που φοβούνται να βάλουν ΣΚΑΙ, ταινίες που δεν υπάρχουν – όπως τις αναφέρει τουλάχιστον, μαγαζιά βιαστών στη Θεσσαλονίκη, επιθέσεις αντισπισιστών σε κρεοπωλεία) με μπόλικη δόση στοχοποίησης και συμφεροντολογικής υστερόβουλης κριτικής. Είναι ανοιχτόμυαλοι οι Νεοδημοκράτες πλέον γι’αυτόν κι έχασε και το ψωμάκι του το παιδί. Τι πίκρα είναι τούτη; Το ποιόν του αφεντικού και το τι γινότανε εκεί μέσα, δεν τον αφορά• ούτε τον αφορά που ξεπλένει όλο το φιλελεύθερο συρφετό ή αναπαράγει σεξιστικό οχετό.
Από πού να αρχίσουμε και πού να καταλήξουμε με την ποταμίσια τρικυμία στο κεφάλι του. Για το πού τα γράφει δε όλα αυτά, θα αφήσουμε μόνο ένα σχόλιο για ευνόητους λόγους: Η δουλειά του φιλελέρα έχει φράγκα και χολέρα.

“Στο καρναβάλι ρε που πας
χωρίς μάσκα και στολή ρε να φοράς.
Κι αφού το διάλεξες, θα πας
θα’ σαι μόνος μες στους μόνους θα πονάς.”

Όσον αφορά τις καταγγελίες, εμμένουμε στις θέσεις μας, οι οποίες δεν αναμένουμε να γίνουν κατανοητές από κάθε Κλιντ κ.λπ., ενώ τις συζητάμε με ανθρώπους που δεν έχουν τυφλωθεί από τα φώτα της κοινωνίας του φαίνεσθαι ούτε έχουν παραιτηθεί στην ψευδαίσθηση της δημοκρατίας ή της ανεξάρτητης δικαιοσύνης κι αναγνωρίζουν τη σοβαρότητα του θέματος πέραν της δημόσιας σφαίρας των κανιβάλων. Η χρήση αυτών των καταγγελιών κατά αυτόν τον τρόπο είναι τουλάχιστον ανήθικη. Αλλά αυτή είναι η τάξη πραγμάτων στον υπέροχο κόσμο του.

“Τέλος καλό όλα καλά
η μάσκα ταίριαξε καλά.”

Εμείς μένουμε κι επιμένουμε στην πλευρά των καταπιεσμένων στηρίζοντας όλους/ες/α αυτούς/ές/ά που δεν έχουν φωνή ή η φωνή τους/ις αντιτίθεται στην υποκρισία και τη ρουφιανιά, στην υποταγή και τη σιωπή• στο περιοδεύον τσίρκο που ο Κλιντ και οι παρέες του ονομάζουν “αλήθεια”. Τα ονειρολόγια βλέπετε, τα ψόφησαν κάποιοι από τους δημιουργούς τους, τα θυσίασαν στο βωμό της επιβίωσης δίνοντας χώρο στα εφιαλτολόγια.

Ας ρίξει όση λάσπη θέλει πίσω από φυλλάδες που με σκουπίδια θρέφουν συνειδήσεις και ψεύτικα είδωλα. Καταλαβαίνουμε πως οι εντολές των αφεντικών είναι πάντα ευαγγέλιο για τους παραιτημένους σκλάβους. Μόνο που εμείς απεχθανόμαστε τόσο τα αφεντικά, όσο και τους σκλάβους τους.
Εν τέλει, όλα αυτά μας τιμούν και μας ενδυναμώνουν στον πόλεμο ενάντια στον πολιτισμό τους. Εις το επανιδείν, λέμε στα θρασύδειλα δίποδα.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στις σελίδες Τα Αναρχό-Ζουζούνια και Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή και την αμέριστη στήριξή μας στα συντρόφια που τις διαχειρίζονται. Δε φοβόμαστε και θα μας βρίσκουν πάντα και για πάντα μπροστά τους. Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις τους ως υστερόγραφα.

Α/Α Web Radio Ραδιοφράγματα
Ελεύθερες φωνές, Γκρεμισμένες Φυλακές.

 

Υ.Γ. 1 Ανακοίνωση από Αναρχο-Ζουζούνια:
“Ο Νικητας Κλιντ(ναι υπαρχει ακομα και μεις πεσαμε απο τα συννεφα) ανεβασε ενα αρθρο (ακολουθει στο κειμενο της σιωπης) στο οποιο στοχοποιει τα ζουζουνια, τα ραδιοφραγματα και την ιδια την σιωπη σημαινει συνενοχη για το ζητημα της αναπαραγωγης των καταγγελιων απο 5 κοπελες σε τυπο που εχει μαγαζι στη Θεσ/νικη σε σχεση με την σεξουαλικη κακοποιηση τους.
Ο κλιντ μας λεει ξεκαθαρα οτι δεν θα εχει τωρα που το μαγαζι εχει στοχοποιηθει που να παιζει μουσικη (σικ) οποτε σε συνεργασια με εμμονικους ρουφιανους που ανα διαστηματα στοχοποιουν ξανα και ξανα τις σελιδες που αναφερθηκαν αδιαφορουν για την κακοποιηση των γυναικων, ουτε λεξη για αυτο, γαργαρα! και θεωρουν οτι μπορουν να στοχοποιησουν 3 διαφορετικες σελιδες με 100 διαφορετικα πραγματα, ασχετα μεταξυ τους μπας και πιασει τοπο τιποτα και κυνηγηθουμε εστω για ενα απο αυτα.
Σιγουρα δε περιμενω απο τον Κλιντ να καταλαβει τι σημαινει αλληλεγγυη και με το κουτοπονηρο κεφαλι του θεωρει οτι απο την στιγμη που 3 σελιδες εχουν στηριξει η μια την αλλη στο παρελθον ειναι και τα ιδια ατομα(3 σταρ των εξαρχειων, γελαει ο κοσμος και φακ λοτζικ) και οχι οτι μπορει απλα να μας συνδεει συντροφικος αλληλοσεβασμος. Για του λογου το αληθες τα ζουζουνια ξεκινησαν ως εκπομπη των ραδιοφραγματων δυο χρονια πριν, αλλα δεν ειναι μελη του απο το καλοκαιρι που μας περασε,οπου και η σελιδα ειναι πλεον αυτονομη και χωρις εκπομπη (λιγη ερευνα χρειαζοταν), ουτε επισης ηταν ποτε στη διαχειριστικη της Σιωπης.
Τελος θα ηθελα να πω οτι τα ζουζουνια ειναι μια σελιδα που βαση της εχει την σατιρα, δεν θα εκανα σατιρα πανω σε ζητηματα βιασμων, ουτε αναπαραγω καταγγελιες απο σεβασμο σε ατομα που εχουν παραβιαστει (και αυτο λιγη ερευνα απαιτουσε), βρισκουμε αλλους τροπους να περναμε τα μνμτα μας. Οποτε αν και δεν εχω κανει ποτε ως τωρα καποια δημοσιευση σε σχεση με το γεγονος και εχω ασχοληθει τελευταια καθαρα και μονο με το να κανω κονφετι τα νευρα των Μακεδονων, θελω να εκφρασω οτι ειναι μεγαλη μου τιμη να βρισκομαι διπλα σε εκεινους που κυνηγανε εξουσιαστες. Που δεν αφηνουν τους βιαστες να κοιμουνται ησυχα. Τεραστια τιμη για μενα Κλιντ που με βαζεις μεσα σε τετοιους αγωνες και ας μην αξιζω τα κρεντιτς αυτη την φορα.

Κλιντ και λοιπα ρουφιανακια… Την ρουφιανια πολλοι αγαπησαν τους ρουφιανους κανεις. Ποσο μαλλον αυτους που απο το ψεκασμα δεν ξερουν ουτε καν τι γραφουν, παρα μονον λασπες.
(καποια πρωτα σχολια στο γεγονος, θα επανελθουμε αν χρειαστει)”

Υ.Γ. 2 Ανακοίνωση από Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή:
https://www.facebook.com/siopi.simenei.synenoxi/posts/1968411859881397

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *