Η συμμορία της ΕΛ.ΑΣ

Προκάλεσε εντύπωση η στάση των δυνάμεων καταστολής στην πορεία του Σαββάτου 15/9 για τον θάνατο του Π.Φύσσα απο τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και δεν θα έπρεπε.
H ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί χρόνια τώρα να έχει το μονοπώλιο της βίας και παράλληλα καταβάλλει προσπάθειες να έχει και το μονοπώλιο της κυκλοφορίας.
Σχέδιο που ξεκινάει από το 2000 με αφορμή την προετοιμασία για τους ολυμπιακούς αγώνες και το οποίο συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς μέχρι σήμερα.


«Κατάληψη των πόλεων» είπαν και άρχισε η εφαρμογή με την εμφάνιση ΜΑΤ και κλουβών σε διάφορα σημεία της πόλης ,σαν τον καρκίνο, με την πρόφαση της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και την «σωστή» διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, και καθώς το ένα φέρνει το άλλο ,από το 2004 και μετά, όλο και πιο συχνά το κέντρο της Αθήνας αποκλείοταν από την αστυνομία . Για να διεξαχθεί μια πορεία, οι μπάτσοι αποφάσιζαν οτι δεν θα μπορεί να περνάει κανείς από το χώρο της πορείας αλλά και σε μεγάλη απόσταση από αυτήν ,για κάμποσες ώρες.


Όλο και πιο συχνά , ακούσαμε και συνεχίζουμε να ακούμε ,το «εκπαιδευτικό» μήνυμα για τους κλειστούς σταθμούς του Μετρό πριν από μια συγκέντρωση ή πορεία.
Έτσι δημιουργούνταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ζώνες, όπου η πρόσβαση ήταν απαγορευμένη και σε αυτές τις ζώνες οι μπάτσοι γίνονταν ο μόνος και απόλυτος κυρίαρχος ,που μπορούσε να κυνηγάει διαδηλωτές , να επιδιώκει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καταστολή, να κάνει πογκρόμ σε αρμονική συνεργασία με τους ναζι της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες και γενικά οι μπάτσοι όλα αυτά τα χρόνια κλείνουν τους δρόμους για να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες ,όπως κάνουν και οι συμμορίες.


Συμμορία , μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ΕΛ.ΑΣ και ως τέτοια, χρησιμοποιεί τους Ναζι της Χρυσής Αυγής και τα ειδικά σώματά της ( ΔΙΑΣ ,ΜΑΤ κλπ ) ως στρατό κρούσης για την επέκτασης της σε όλες τις περιοχές. Έχουμε δει και συνεχίζουμε να βλέπουμε την συμμορία των μπάτσων, να κάνει εκδικητικές επιθέσεις σε διαδηλωτές χρησιμοποιώντας ωμή βία και μπόλικο μίσος μόνο και μόνο για να αφήσει τραυματίες προς παραδειγματισμό.


Έχουμε δει ακριβώς αυτό που μας δείχνει η φασιστική / ναζιστική συμμορία της ΕΛ.ΑΣ ,ότι είμαστε εχθροί τους και ότι πρέπει με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από εμάς, με επιθέσεις ,με βασανισμούς , με εκφοβισμό , με κάθε τρόπο, όπως θα μπορούσε να κάνει μια συμμορία του οργανωμένου εγκλήματος. Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες , ποιοι είναι απέναντί μας και τι θέλουν να κάνουν , ποιες είναι οι εντολές του κρατικού μηχανισμού και τι θα κάνουν οι μπράβοι τους.


Είναι το ίδιο το κράτος, ο μηχανισμός του, η λειτουργιά του, η ύπαρξη του, η ουσία του στα θεμέλια του. Το όποιο κράτος, ανεξαρτήτως κομματικού μανδύα, μισθώνει και δημιουργεί ανθρωποφύλακες που μαθαίνουν να μισούν και να δημιουργούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα σε οτιδήποτε ξεφεύγει από τα όρια και τον έλεγχο του συστήματος.
Η καταστολή λειτουργεί μέσω ενός παρακράτους, με όρους μαφιόζικους κάτω από το πλέγμα της αστικής νομιμότητας.


Όσο πιο σκληρή γίνεται μια κατάσταση (π.χ εν καιρώ κρίσης) τόσο περισσότερο η καταστολή αυξάνεται και τόσο περισσότερο οι ανθρωποφύλακες θα ενεργούν μαφιόζικα, δηλαδή χωρίς να έχει κανείς δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, μέσω μιας τρομοκρατίας, ακριβώς επειδή οι συνθήκες ζωής είναι πολύ πιο βίαιες από ότι στο παρελθόν σε ένα συνολικό επίπεδο καθημερινότητας. Το μεγάλο ζήτημα είναι αυτών που περιμένουν σεβασμό από το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, και θεωρούν ότι μπορεί να αλλάξει η στάση των τελευταίων μέσα από κομματικές δηλώσεις ή μέσα από τις εκάστοτε «δημοκρατικές» σειρήνες των ΜΜΕ, και των μηχανισμών τους.


Την απάντηση στους εχθρούς μας πρέπει να την δώσουμε εμείς, στους δρόμους, στις γειτονιές, στις συγκεντρώσεις, παντού σε κάθε περιοχή.
Επιλέγουμε την κοινωνική αυτοάμυνα και την αντιβία, τις μόνες θέσεις που μπορούμε να έχουμε στα πλαίσια του άσβεστου μετωπικού αγώνα. Τίποτα άλλο.

Α/Α Ραδιόφωνο Ραδιοφράγματα

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *