Εκπομπή Πρώτη – Παρουσίαση εκπομπής

Their game is over.

Στο παράλληλο κόσμο της εικονικής πραγματικότητας δεν μένουμε άπραγοι. Δεν έχουμε αυταπάτες ακόμα και κατά τη διάρκεια που παίζουμε ένα video game. Καταδικάζουμε το οποιοδήποτε ρατσιστικό/σεξιστικό περιεχόμενο.

Γινόμαστε η φωνή της κοπέλας που “είναι support, γιατί είναι γυναίκα”.
Του champion που ποτέ δε θα περάσει στη κόπια γιατί δε πληρεί τα απαραίτητα προσόντα. Είτε γιατί σα γυναίκα δεν έχει σώμα 90-60-90. Είτε γιατί σαν άντρας είναι έγχρωμος και όχι ο λευκός της άριας φυλής.
Γινόμαστε η τροφή για σκέψη του πιτσιρικά που θα βρίσει υποτιμητικά τον αντίπαλο/συμπαίχτη “γιατί είναι cool να βρίζεις”.

Καμία ανοχή σε σεξιστές και ρατσιστές συμπαίκτες και αντιπάλους. Δεν έχετε καμία θέση σε κανένα community και σε κανένα party.

Η εκπομπή με τίτλο “Game over” θα περιέχει αναφορές σε παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ανα διαστήματα. Θα θίγονται περιεχόμενα αυτών και θα σχολιάζονται. Η ανάγκη αυτής της εκπομπής δημιουργήθηκε μέσα από στερεότυπα που κυκλοφορούν χρόνια τώρα στον χώρο της gaming κοινότητας. Στερεότυπα σχετικά με τον σεξισμό, τον ρατσισμό και την παραπλάνηση.

Ελάτε με heal, ελάτε και με mana. Φασίστες θα σας σπάσουμε τα πόδια και τη μάπα.

“Game over”

Εκπομπή πρώτη
πατήστε στο παραπάνω link για να ανοίξει σε καινούργια καρτέλα.

css.php