Η θέση του σταθμού αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ανεξάρτητα απο τις ατομικές μας θέσεις ως μέλη του σταθμού, επι των τελευταίων περιστατικών, συνθέτουμε και καταθέτουμε μια καθαρή και ελπιζουμε σαφή συλλογική θέση απέναντι σε αυτά.

Ως αναρχικό μέσο αντιπληροφόρησης, που δεν αναπαράγει ξερά τα γεγονότα, αλλά στέκεται κριτικά και με άποψη απέναντι σε αυτά, επιλέγουμε να μην αναπαράγουμε ειδήσεις που από θέση, αδυνατούμε να επαληθεύσουμε, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δημοσιεύματα που θέτουν τους κρατούμενους σε θέση δυσμενέστερη από την ποία ήδη βρίσκονται, αρχικά ως έγκλειστοι και δευτερευόντως ως συμμετέχοντες/ουσες σε έναν αγώνα που αφορά όλους. Τον αγώνα ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα.

Το κράτος πολλές φορές επινοεί και μεθοδεύει αφορμές,για να τιμωρήσει παραπάνω τους πολιτικους του αντιπάλους. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στην πόλωση που ορισμένοι κρατούμενοι επιλέγουν ως μέσο για να διαχειριστουν καταστάσεις. Για εμάς ως μέσο, του οποίου η κύρια δουλειά του ειναι η αντιπληροφόρηση έγκυρων και διασταυρωμένων ειδήσεων, οποιαδήποτε κατηγορία αποδίδεται χωρίς επαληθευσιμα στοιχεία, δεν θα αναπαράγεται.

Παραθέτουμε κομμάτι του δημόσιου κειμένου μας για την πολιτική δημοσιευσης:
“Η συνέλευση μπορεί να μην δημοσιεύει κείμενα που περιέχουν αναφορές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο άτομα ή συλλογικότητες, που περιέχουν άχρηστο υλικό, ασύμφωνο με τον πολιτικό χαρακτήρα του μέσου και που εκθέτει ή/και στοχοποιεί άτομα ή συλλογικότητες.”

Τα ραδιοφράγματα ήταν, είναι και θα παραμείνουν ένα μέσο ενδυνάμωσης της φωνής των αιχμαλώτων του κράτους, τιμάμε και σεβόμαστε αυτό το καθήκον και δεν θα ωλιγορήσουμε απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Δύναμη στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα.

Α/Α Ραδιόφωνο Ραδιοφράγματα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *