Εκπομπή δεύτερη – League of Legends

Με αφορμή μία είδηση που διαβάσαμε σχετικά με το παιχνίδι League Of Legends, για τον competitive player Vasilii Wei-Jun, ο οποιός χτύπησε τη φίλη του (κατά τη διάρκεια ενός streaming). Μία εκπομπή για το League Of Legends ενάντια στον ρατισμό, τον φασισμό και τη εξουσία που έχει γεννηθεί μέσα από αυτό. 

Διαβάζουμε ότι ο παίκτης Vasilii Wei-Jun (competitive player league of legends) έχει αποκλειστεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς προ λίγων ημερών κατά τη διάρκεια ενός streaming χτύπησε τη φίλη του. Τα μέσα λένε πως έπειτα από παρέμβαση των ανθρώπων που εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσαν τον πολύ γνωστό παίκτη, πήγε η αστυνομία σπίτι του και τον συνέλαβε.

Φυσικά και δε περιμένουμε από καμία Riot να μας εκπλήξει. Το λιγότερο που είχε να κάνει είναι να τον αποκλείσει (προφανώς). Αλλά δεν θα μπω καν στον κόπο να ασχοληθώ με νούμερα και χρηματικά ποσά που κερδίζουν οι competitive players ως έπαθλα. Μία εταιρεία σαν τη Riot δε μπορεί παρά μόνο να ενδιαφέρεται για το κέρδος της.

Περιστατικά τέτοιου τύπου συμβαίνουν συνεχώς. Και για αυτό είναι καλό να αναφέρονται. Όποιο χέρι απλώνεται, θα κόβεται επί τόπου.

Game Over~

Παρασκευή 3-11-2017 στις 16:00

Εκπομπή δεύτερη
πατήστε στο παραπάνω link για να ανοίξει σε καινούργια καρτέλα.